NEVEZÉS

Nevezhető bármely olyan médiatermék (pl. kiadvány, televíziós vagy rádiós műsor, videó, weboldal, blog, mikroblog, közösségi oldal-csatorna, mobilapplikáció stb.), vagy médiatermék részlete (például cikk, műsorszám), amely 2019. április 18. és 2020. május 15. között került nyilvánosságra Magyarországon, illetőleg magyarországi közönségnek is szánva. Kulturális, vallási, politikai érzékenységet vagy közszemérmet sértő pályázatok a versenyen nem indulhatnak.

2020-tól az Influn elért eredmények (arany, ezüst, bronz, döntőbe jutás) is pontot érnek a PR Toplistán!

A pályázó garantálja, hogy a pályázatokban tényleges, valós adatok szerepelnek. A díjazottakat (a pályázót, a társpályázót és a megbízót) úgy szerepeltetjük, ahogy a pályázatokban megadjátok őket.

A nevezési időszak lezárult.

Az Influt-t eredeti terveink szerint a tavaszi versenyidőszak végén rendeztük volna meg, májusi nevezési határidővel és júniusi gálával. A koronavírussal kapcsolatos helyzet ezeket a dátumokat felülírta, de azt nem, hogy mely időszakból nevezhetők majd kampányok. .


Néhány fontos információ, melyet érdemes elolvasni:

A pályázat a nevezési űrlap kitöltésével és a nevezési feltételek elfogadásával adható be. Ha ez megtörtént, küldünk egy visszaigazoló e-mailt a kapcsolattartónak, amelyben megtaláljátok a munkák feltöltéséhez szükséges instrukciókat. Arra kérünk titeket, hogy se a megjelent munkákon, se a kísérő esettanulmányban, leírásban ne szerepeljen az ügynökség neve vagy logója, a fájlnevekben sem! Ha mégis odakerül valahova, az érintett munkát kizárhatjuk.

A nevezési díj befizetéséhez átutalásos számlát küldünk a kapcsolattartónak. A regisztráció megrendelésnek minősül és fizetési kötelezettséggel jár. A versenyre csak olyan cégektől fogadunk el nevezést, amelyeknek a regisztrációkor nincs fennálló tartozása a Kreatívot kiadó PPH Mediával szemben.