Zsűritagok

Kölcsei Gergely

Zsűrielnök, Senior Brand Manager

Coca-Cola

Az elmúlt 5 évben a Coca-Cola portfóliójának több márkáján dolgozott hazai és régiós feladatokon is. 2019 óta a Coca-Cola márka hazai marketing feladatait látja el. Fontosabb eredményei között szerepel a Fanta márka 2016-os megújulása, az AdeZ növényi italcsalád bevezetése és a 2019-ben nagy figyelmet kapott Coca-Cola Love is love kampánya. Munkája során nagy figyelmet szentel a real time marketingben rejlő lehetőségeknek, mindig keresi az újszerű és kreatív megoldásokat.

Benkő Lilla

Operations Director

Special Effects Media

2020 januárja óta a Special Effects Media operatív igazgatója, tartalmi vezetője. A Szerinted brand producere, ami a Youtube-on aratott sikerek után idén Twitchre is bevezetésre került, illetve bővült egy albranddel, a Vibes csatornával. Lilla 2015 óta dolgozik Magyarország legnagyobb influencereivel, számos kampány kreatív koncepciója (Dechatlon - Wed’ze vlogger kihívás, Profession - alkotó leszek) fűződik hozzá.

Forgács Mariann

Ügyvezető

Be Social Hungary

2010 óta csapatával, az első hazai social media ügynökségként segít eligazodni a közösségi kommunikáció folyamatosan változó világában. 
Az elmúlt évek szakmai tapasztalatának és a változatos ügyfélkörnek köszönhetően mára a legnagyobb hazai és nemzetközi partnerekkel dolgoztak (AVON, Coca-Cola, Fanta, Naturaqua, Nestlé, Praktiker, Pick, Herz, ShareNow stb.) vagy dolgoznak (Tesco, IKEA, MediaMarkt, Renault, Dacia, Nagyi Titka stb.), illetve nyernek díjakat. 
Emellett szakmai blogok (besocial.hu/blog, marketingmorzsak.hu) rendszeres írója, konferenciák rendszeres előadója.
 

Jedlicska Márton

Chief Creative Officer

Wavemaker

Kun Melinda

Brand Manager

Rauch Hungária

Melinda 15 éves vállalati és marketing kommunikációs tapasztalattal rendelkezik. 12 évvel ezelőtt csatlakozott a Rauch Hungária Kft.-hez, ahol a vállalat gyümölcslé – Happy Day, Juice bar, Yippy - és jeges tea – MyTea - márkáinak hazai marketing kommunikációjáért felel. A folyamatosan változó vásárlói és média fogyasztási szokások újabb és újabb feladatok elé állítják.

Nagy Zsolt

Online Vezető Szerkesztő

Kreatív

Online vezető szerkesztő a Kreatívnál, korábban a Forbes magyar kiadásának újságírója, a 30 sikeres magyar 30 alatt lista, illetve a forbes.hu szerkesztője volt.

Vaszary Ádám

Managing Partner

Positive Adamsky

A 2019-ben létrejött hazai ügynökségi csoport, a Positive Adamsky managing partnere, a korábban Adamsky Budapestként ismert kreatív ügynökség alapító-ügyvezetője. A 2018-ban ügynöksége által indított Nonfluencer kampánnyal az influencer marketing felé kritikus görbe tükröt tartva igyekszik javítani a szakág lehetőségein és megítélésén, 2019-ben a Marketing Summit égisze alatt megtartott Influencer Festival szakmai koordinátora volt.  Az általa vezetett ügynökség szereti sokszor provokatív módon feszegetni a saját és ügyfelei határait.

Szirmai Gergely

Filmkritikus/Youtuber